NOVA IMPRESSORA DIGITAL de HEILDELBERG

La impressora digital Linoprint CV, d’Heidelberg, utilitza cinc colors: els quatre primaris i un recobriment -entre blanc opac o transparent brillant- que pot aplicar-se sobre tota la superfície o per parts. La solució compta amb una innovadora tecnologia làser i de tòner de color que li permet oferir un resultat penetrant i uniforme; a més, per les seves partícules ultra fines, genera imatges en alta resolució.

Posseeix temps de preparació curts i subministraments de paper que s’omplen sobre la marxa, amb alimentadors per buit i aspiració en cinta, assegurant un flux continu de substrat sense que l’operador hi hagi de monitorar constantment la premsa.

Tot i que el sistema és ideal per a treballs curts, també pot processar tiratges llargs en una simple passada sense interrupcions. L’engrandiment de la seva cabina operativa millora la facilitat d’ús, ajudant a l’operador a mantenir una visió clara de cada treball d’impressió.

Igualment, entre altres característiques, té una generosa gamma de colors i un baix punt de fusió que la fan idònia per a processar en tota mena de materials -com paper i plàstic-, incloent-hi aquells sensibles a la calor.