Qui Som

Impremta Envalira té la seu a Andorra la Vella. Va iniciar la seva activitat el 1974 regentada per dos socis procedents del sector gràfic.
El creixement d’aquesta firma és més evident a partir de 1990, quan la societat s’amplia a cinc socis treballadors a parts iguals, avui en dia només quatre socis.
Des de llavors, l’empresa serà dirigida per: Joan Carles Vidal, Josep Chaves, Toni Ribera i Josep Rodríguez. Aquesta és la formació actual i la que ha permès la renovació tecnològica d’aquesta firma.
Tots els socis aporten una gran experiència, ja que provenen del món de les arts gràfiques. Cadascun dels integrants és responsable d’una àrea determinada.

#imprenta #impresión #folletos #comunicacionvisual #tarjetaspersonales #imagencorporativa #impresion #tarjetasdepresentacion #impresiones #impresiondigital #imprentadigital #imressio #imremtadigital #impremtaandorra #andorre #andorra #offset #sobres #cartas #taarjetas #folletos #plastificados.

Impremta Envalira té la seu a Andorra la Vella. Va iniciar la seva activitat el 1974 regentada per dos socis procedents del sector gràfic. El creixement d’aquesta firma és més evident a partir de 1990, quan la societat s’amplia a cinc socis treballadors a parts iguals, avui en dia només quatre socis. Des de llavors, l’empresa serà dirigida per: Joan Carles Vidal, Josep Chaves, Toni Ribera i Josep Rodríguez. Aquesta és la formació actual i la que ha permès la renovació tecnològica d’aquesta firma. Tots els socis aporten una gran experiència, ja que provenen del món de les arts gràfiques. Cadascun dels integrants és responsable d’una àrea determinada.#imprenta #impresión #folletos #comunicacionvisual #tarjetaspersonales #imagencorporativa #impresion #tarjetasdepresentacion #impresiones #impresiondigital #imprentadigital #imressio #imremtadigital #impremtaandorra #andorre #andorra #offset #sobres #cartas #taarjetas #folletos #plastificados.